<< risusta.fi
<< kuvajamieli.fi

 

Tarja Heikkilä
LINTUJA KOIVURISUISTA
ISBN 978-952-68974-0-0

246 mm x 175 mm
Sidottu, kovakantinen
Sivuja 224

Lintuja koivurisuista on riemukas ja esteettinen matka risulintujen maailmaan. On yllättävää, mitä kaikkea vaatimattomista risuista voikaan saada aikaan ja miten hyvin ne taipuvat linnun muotoon.

Kirjan yksityiskohtaiset, runsaasti kuvitetut ohjeet opastavat aloittelijan turvallisesti alkuun. Kokeneemmalle kirja antaa luonnosta ammennettua inspiraatiota lintuhahmojen tekemiseen ja rohkaisee kehittelemään omia versioita, sillä juuri mallien muunneltavuus on risutöiden rikkaus.

Tarja Heikkilälle koivurisut eivät ole vain materiaalia, vaan käsin kosketeltava yhteys luontoon ja luovuuden lähde. Samasta inspiraatiosta ovat syntyneet Tarjan aikaisemmatkin teokset Risuja ja rautalankaa (2009) ja Kaunista koivurisuista (2014).


Lintuja koivurisuista KANSI >>

Lintuja koivurisuista SISÄLLYS >>

Lintuja koivurisuista AJATUKSIA >>

 

Palautetta:

"Kirja on (kuten aikaisemmatkin) visuaalisesti kaunista katseltavaa ja ohjeistetaan monipuolisesti risuteosten tekemisen maailmaan. Sieltä löytyy monimutkaisempia ja harjoittelua
vaativia työskentelymalleja, kuten sitten helpompia, nopeasti toteutettavia. Itse ihastuin (äkkiä valmiiksi- tyyppi kun aika usein olen) ”Pullea pöllö” teko-ohjeisiin. Kaiken lisäksi Pullea pöllö on näyttävä, ehkä risuteosten evoluutiossa niitä ensimmäisiä muotoja, josta sitten alkaa hioutua kaunislinjaisempia, viimeistellyimpiä lintuja. Risumaisuudessaan pöllö on
hellyttävä. Kiva oli koko risupöllöjen suku, pohjapöllö ja keppipöllö yms. Kiva ja hauska idea ja johdattaa lukijan miettimään omia variaatioitaan pöllöjen ja muiden lintujen evoluutioon."

"Siis tämä kirjahan on aivan upea!!! Omani saapui juuri postissa! Samoissa kansissa on minusta siis tieto/työmallimääräisesti suunnilleen 4 jotain perus kässy/askartelu/taidekirjaa! (Olen kässypuolen ammattilainen myös itse ja lueskellut/haalinut kymmenessä vuodessa melkoisen määrän eri materiaalien kässyopuksia läpi ja tämä on kyllä pysäyttävä tapaus.) Todella kattava opus ja aivan valtavasti malleja! Oikea lintuaapinen! Voin todella suositella tätä inspiraatiokirjaksi kaikille!!! En rehellisesti sanottuna mitenkään osannut odottaa näin upeaa kirjaa, kun tilasin sen ja on aivan mahtavaa yllättyä näin positiivisesti! Kannatti todellakin odottaa ja tilata!!! KIITOS."

Linkki kirjassa viitattuihin videoituihin työohjeisiin >>

Kirjaa saa kirja- ja verkkokaupoista, mm. Adlibris, Booky...
Linkki kustantajan Kuva ja Mieli Oy:n tilaussivulle >>
Kirjaa löytyy useimmista kirjastoista.


<< risusta.fi
<< kuvajamieli.fi