> Etusivu
RISUPIHAN KURSSIT ja muut tapahtumat
> Tilauskurssit
> Vierailut Risupihalla

risutyö  

 

Risupihan
KOIVURISUKURSSIT 2018 on pidetty,

tilauskurssit mahdollisia
Porvoon Ilolassa, opettajana Tarja Heikkilä, 050 369 7259.
Tietoa Risupihasta >>


viikko 26

su 1.7.2018 klo. 12.00-17.00
RISUPIHA mukana valtakunnallisessa AVOIMET PUUTARHAT -tapahtumassa.
https://www.avoimetpuutarhat.fi


viikko 34

25.-26.8.2018 Loviisan Wanhat talot -tapahtum.
Löydät minut Aleksanterinpihan käsityömarkkinoilta, Aleksanterinkatu 8, Loviisa. Siellä eri alojen käsillä tekijät esittelevät osaamistaan ja kertovat materiaaleista ja työtavoista. Luonnonmateriaalit ja kestävä kehitys ja tekemisen ilo kohtaavat! La–su 10–17.

 RISUPIHA
Risupiha on kotini pihapiirissä 14 km Porvoosta itään Ilolan kylässä. Piha on reilut 4 km asfalttitien reunasta. Olen itse kovin innostunut koivurisusta ja veikkaan sinunkin innostuksesi kasvavan nähtyäsi Risupihan risutöineen.

Kurssitila on isossa ulkorakennuksessa tai sään salliessa ulkona. Risupihan yhteydessä pieni VerstasPuoti sekä kotini puutarha.

Risupiha

KURSSEISTA
Työt voivat olla yksinkertaisia tai monimutkaisempia kunkin taitojen ja kiinnostuksen mukaan, joten kaikki kurssit sopivat sekä vasta-alkajille että koivurisutöitä jo aiemmin tehneille. Kurssilaisia maksimissaan vain 6 per kurssi.

Opetus tapahtuu ilmoitettuna aikana. Tule ajoissa paikalle, jotta löydät perille, ehdit rauhassa asettua ja katsella vähän ympärillesi. Samoin voit jäädä kurssin loputtua hetkeksi viimeistelemään työtäsi, syödä eväitäsi tai vaikka vierailla pienessä verstaspuodissa. Ilmoitettu kurssiaika on intensiivistä työskentelyä. Voit itse määritellä, minkä verran tarvitset aikaa asettumiseen ja lähtemiseen.

Kurssilaisten käytössä jääkaappi, mikro, grillikatos ja PuuCee.

ILMOITTAUTUMINEN
Saatuani ilmoittautumisesi lähetän sinulle vahvistusviestin, ajo-ohjeet ja laskun. Jos viestiä ei jostain syystä kuulu muutaman päivän sisällä, ota yhteyttä: 050 369 7259/Tarja Heikkilä.

Kurssin voi ostaa myös lahjaksi. Kirjoita sana LAHJAKORTTI ja lahjasumma viestikenttään. Lähetän sinulle kauniin lahjakortin ja laskun. Lahjakortin saaja voi sitten itse valita haluamansa kurssin/kurssit.

HINTA
Kurssilla käytettävät rautalangat, kahvi ja tee kuuluvat hintaan.
Kurssipaikalta löytyy tarvittavat työvälineet.
Tuo mukanasi omat koivurisut. Jos risuja ei ole, kirjoita tarve viestikenttään. Veloitan risuista 5-10 euroa menekin mukaan. Risujen keruuohje>>
Hinnat sisältävät alv. 24 %.

MAJOITUS
Porvoosta löytyy majoitusta. Minulla on mahdollisuus tarjota vain erähenkistä jurttamajoitusta muutamalle hengelle. Lähetän kiinnostuneille lisätietoa majoituksesta.